Teljes körű kivitelezés munkái Glettelés, festés: munkafolyamata gépesítve van (Wagner Hp30, Titan 1650, Graco Gx21 munkagépekkel dolgozunk. A csiszolást két darab Mirka falcsiszolóval végezzük. Ez jelenleg a legjobb csiszológép, mert nem karcolja a felületet, ezáltal pedig tükörsima, hibátlan falat lehet készíteni. Felhasznált anyagként előre kikevert vödrös Jub mivellint, falfestékként pedig a Jupol Next-et használjuk. Az első réteget géppel fújjuk, a másodikat pedig a munkálatok befejezéseként hengerezzük.


Burkolás: minden felületre szintező klipszeket használunk, hogy ne legyen a felületen vállasodás, az igényes munka feltétele ugyanis az, hogy mindenhol sima felületet alkossunk. Kétoldalas kenéssel rakjuk a lapokat, így 100%-os a ragasztás. Maximális az ügyfél-elégedettségünk, felülettől függően akár 10-15 év garanciát is tudunk adni. Gyakran végzünk próba vésést keret leragasztott felületeken, és minden esetben a betonból szakadnak ki apró darabok, tehát a járólap és a beton között tökéletes a tapadás. Felhasznált anyag a Sopro ragasztó, jelenleg a piacon ezt tartom a legjobbnak, ebben bízom.
Csempézés esetén élvédőt nem használunk, a sarkok gérbe vannak vágva, hiszen így egy igényesebb és jobb sarok kialakítása lehetséges. 


Egyéb kisebb munkák:

Gipszkartonozás: kisebb díszítő álmennyezeteket készítünk igény szerint, rejtett világítással. Rögzítéshez hilti rendszerét használjuk.


Ajtóbeépítés: a lakások befejezésénél azért fontos munka, hogy a járólap és a laminált szegély felrakásáért ne kelljen többször kimenni, így gyorsabbá válik az ügymenet is.


Szerelvényezés: komplett fürdőszobákat készítünk - a mosdótól a tükrön, a lámpán, a kapcsolókon, a zuhanyparavánon át egészen a csaptelepekig igény - szerint mindent fel- és beszerelünk.